Collectief stop5G.be
Nieuwsbrief
30 september 2021
 

Hallo,

Binnenkort wordt aan de leden van het Brussels parlement gevraagd te stemmen over een ordonnantie die de grenswaarde voor de bescherming tegen RF-EMV (radiofrequente elektromagnetische velden) zou verhogen van 6 V/m tot 14,5 V/m, en zo de deur zou openen voor de uitrol van 5G.

Het Collectief stelt voor dat u een of meerdere parlementsleden schrijft om hen te laten weten hoe slecht u dit ordonnantie-ontwerp vindt en zo de stemming probeert te beïnvloeden. Daartoe bieden wij u voorbeeldbrieven aan, die u naar eigen inzicht kan aanpassen:

U kan de parlementsleden schrijven per email of per post (wat meer gewicht in de schaal kan leggen). Het postadres van het parlement, voorafgegaan door de naam van het parlementslid: Brussels Parlement, Lombardstraat 69, 1000 Brussel.

De namen en emailadressen van de parlementsleden zijn te vinden op de website van het parlement:

Internet via satelliet?
Stop de privatisering van de sterrenhemel!

De miljardairs van Silicon Valley bereiden zich voor om constellaties van tienduizenden satellieten in een lage baan om de aarde te sturen. Elon Musk (Tesla, Space X), Jeff Bezos (Amazon) en Bill Gates (Microsoft) spelen opnieuw met de gebreken in het economische systeem dat zij mede hebben opgebouwd en het juridische niemandsland om de ruimte te koloniseren.

Alleen al het door Elon Musk gesteunde Starlink-satellietnetwerk zal in de toekomst naar verwachting meer dan 40.000 satellieten tellen. Vóór deze nieuwe FarWeb, waren er 2063 satellieten in de ruimte.

De hemel is niet te koop!

Teken (in het Frans): stopstarlink.agirpourlenvironnement.org

 

Met vriendelijke groet,
Het coördinatiecomité van het Collectief Stop5G.be
www.stop5G.be
Ledenverenigingen van het Collectief stop5G.be

____
Het archief van de brief
Zich abonneren of uitschrijven